Astrální larvy – nebezpečné bytosti, které si sami vytváříme

Myšlenky člověka dovedou být tvořivé, ale i nebezpečné. Staří magici toto věděli, proto varovali před přílišnými emocemi a projevy zlosti a nenávisti. Člověk se tak totiž mohl dostat do spárů astrálních bytostí, které mu mohli nejen značně znepříjemnit život, ale dokonce jej dohnat až sebevraždě. Takovým bytostem se říká astrální larvy a vznikají pomocí hnutí mysli. S těmito útvary pracovali adepti magie a to jak v dobrém, tak ve zlém.

Jak astrální larva vlastně vzniká?

Každé hnutí naší mysli, každá emoce se odráží v astrálním světě. Slova se zde zhmotňují a vytvářejí procesy, které se zase vracejí sem, do našeho světa. Modlitby, prokletí, touhy, láska, nenávist. To vše jsou věci, které vytvářejí tyto bytosti. Nejvíce však z prolité krve, či semene. Krev a sperma jsou z hlediska alchymie stejné substance, jelikož obojí je nositelem života a obojí je cílem vampirických bytostí. Larva je astrální bytost, která se vyznačuje určitou životností, silou, tendencí a inteligencí. Tato bytost může být magicky poutána a využívána k vyvolání dějů na úrovni fyzického světa. Ovšem toto chce již určité znalosti.

Jak jsme si už řekli, každý z nás si nevědomky vytváří tyto nechtěné průvodce. Navíc si je můžeme nachytat i v krajině, na místech, kde se událo něco zlého. Ve starém Římě byly astrální larvy pokládány za duše zemřelých zlých lidí, které přebývaly v astrálním světě a škodily světu živých.

Pokud magik vytvoří záměrně astrální larvu, je to proto, aby konala nějakou práci. Buď někomu pomáhala svým působením, nebo naopak škodila. Prokletí bylo a je právě způsobováno astrální larvou, která se nalepí na svou oběť a vysává jí životní sílu. Stejně tak se ale chovají právě ty nechtěné larvy, tvořené našimi negativními emocemi. Pokud máme z někoho strach, či jej nenávidíme, naše emoce vytvoří larvu, která je směřovaná proti původci našeho utrpení. Ovšem tato bytost, pokud my sami s ní nedovedeme pracovat, se posléze vrhá i na svého tvůrce a působí mu utrpení. Proto se říká, že zlo se obrací i proti svému původci.

Jak poznat, že se člověk stal obětí larvy?

Pocit úzkosti nebo bolesti, které nás zasáhnou bez jasné příčiny, jsou signálem, že něco není v pořádku. Člověk, i když si to dnes již neuvědomuje, je vybaven přirozenými senzory duchovních útoků, jelikož tyto věci nejsou „nadpřirozené“ Nadpřirozeno totiž neexistuje. Je to uměle vytvořený pojem který zahrnuje zapomenuté znalosti, nebo věci, které jsme doposud znovuneobjevili.

Jestliže se cítíme zle a tento stav přitom není způsobován nějakou událostí, či onemocněním, měli bychom zpozornět, jelikož v naší blízkosti je negativní energie. Příčinou takového stavu může být právě útok této bytosti.

Taková místa, kde se můžeme s larvami setkat, jsou místa utrpení. Popraviště, místa vražd, masakrů, dopravních nehod, hřbitovy a paradoxně i kostely a nemocnice. To jsou místa s velkým působením emocí a bolesti.
Energetické larvy jsou vlastně všude, ale hodně záleží na tom, kdo na ně natrefí. Člověk s bolestí na duši a s depresemi, je pro ně doslova magnetem, jelikož je tak oslabený, že se už přirozeně nemůže bránit. Larva pak v takovém člověku vyvolává ještě větší pocity beznaděje, které mohou končit fatálně.

Na pozoru by se měli mít i lidé, které opakovaně zničeho nic přepadají záchvaty vzteku, jsou často nemocní, rádi vyvolávají konflikty a také se rádi vměšují do sporů jiných lidí. Je velmi pravděpodobné, že se tento člověk stal cílem útoku a dokonce i posednutí larvou. Stejně tak různé závislosti jsou symptomem přítomnosti astrálních larev

Dá se vůbec bránit? Co máme dělat, když se dostaneme do hledáčku takové bytosti?

Na to jsme se zeptali pana Jindřicha.

„Proti astrální larvě se dá bránit různými způsoby. Staří myslitelé doporučovali nejen magické pantakly, jelikož tyto symboly mají moc rozrušovat, nebo naopak posilovat astrální útvary, ale také třeba prach z dřevěného uhlí, které vysává sílu larev. Stejně tak ostré hroty, železné předměty a podobně. Asi nejvíce je ale důležité jejich tlaku nepodlehnout. Ony vás nutí dělat věci, co byste sami dělat nechtěli. Nutí vás nenávidět, být zlí, nebo naopak zoufalí. Vzepřete se tomu. Cítíte na nějakém míste něco z toho, co jsem říkal? Je pravděpodobné, že tam zůstala larva po někom, kdo tam zemřel. Nebo jit am přinesl živý člověk. To jsou třeba ty hřbitovy, kde všichni pláčou, truchlí a tak vytvářejí astrální larvy. Jsou zde také ale larvy které jsou připoutané k mrtvým. Ty jsou obzvlášť nebezpečné. Pokud cítíte náznak útoku, odejděte. Nebo vzneste modlitbu za ty, kteří tuto bytost vytvořili. Hlavně nepodléhejte jejímu tlaku. Prostě myslete na něco krásného. A jednejte beze strachu. Ona vám totiž nemůže fyzicky ublížit. A pokud ji k sobě nepustíte, tak ani psychicky. Ovšem to je záležitost lidí, kteří mají svou psýché v pořádku. Jedinci se zlým myšlením nemají moc šancí.

Když už ale se dostanete pod vliv astrální larvy, je velký problém se jí zbavit. Současný svět je totiž jejich semeništěm a společnost svým smýšlením a stylem života je doslova jejich porodnicí. A také ideálním místem pro jejich působení. Média nás bombardují dnes a denně negativními, strach vyvolávajícími zprávami. Člověk který trpí pod vládou tyranského šéfa, bojí se o místo, má strach vyjít na ulici kde ho mohou zabít teroristé, či dnes ještě navíc koronavirus, je dokonalým a naprosto bezbranným soustem pro tyhle prevíty. Ale i tak se jich ale dá zbavit, když člověk opravdu chce. Vyžaduje to však změnu v životním stylu, a nejen o tom mluvit.

Je nutno se zbavit strachu. Lidé se bojí o život o zdraví a o všechno. Přitom to jsou věci, které neovlivní. Jestli se má stát nějaká katastrofa, tak se prostě stane a náš strach ji nijak neodkloní. Spíše se starejme o to, co jednou řekneme bohům, nebo Bohu až před ně předstoupíme. Protože výmluva, že jsme nepomohli upadnuvší stařence na nohy jen proto, že jsme měli obavu, že se o ní ušpiníme neobstojí.

Buďme sami sebou. Buďme věrni sobě a své intuici. Nenechávejme se strhávat ke zlu, byť se tak jako zlo hned netváří. Ale naše intuice nás varuje.
Jestliže jsme v kontaktu s negativní energií, tak i když třeba máme dobrý úmysl, poznáme intuitivně, že to není úplně v pořádku. Jděme od toho, jinak oslabujeme svou vlastní auru a vystavujeme se nebezpečí ze strany astrálních larev. Tyto bytosti jsou inteligentní a rafinované. Dokáží nás obloudit a obelstít, pokud se necháme.

Najděte si na sebe čas a položte si otázky, zda je ve vašem životě vše v pořádku. A co jde to změnte. Je to těžké, ale za tu námahu a oběti to stojí. Pracovat se dá i tam, kde na vás nejsou zlí. Je to sice za méně peněz, ale to je už jen na prioritách a konzumu.

Mějte se rádi, i když vám to bude okolí vymlouvat. Zdravá sebeláska je nejlepší lék na astrální larvy, protože když se máte rádi, nemá na vás taková bytost šanci.
A uvědomme si jednu důležitou věc. Larvy si tvoříme sami. Takže když už, tak jen ty pozitivní. Larva stvořená láskou vyhledává lásku a také ji v podstatě vyzařuje. Myslím skutečnou láskou, ne sexem na jednu noc, nebo žárlivou vášní. To nemá s láskou nic společného.“

msn

foto: Miroslav Neumaier – Tvoje příběhy

Vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident
Lexie Ayers
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

The most complete solution for web publishing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Štítky

Sdílet tento příspěvek:

Podobné články